Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havevandring i Virburnumhaven

Besøg en samlerhave med omkring 125 forskellige Virburnum, Kalkved, samt liljer, stauder... 10.000m2 tæt på naturområde.

Haven er så småt startet op omkring boligen i 1985 og gennem årene udvidet til en have på ca. 10.000m2. 

Mod Nord grænser haven op til et naturområde på ca. samme størrelse, med skov, krat og hede, hvor der er anlagt et stisystem til traveture.

Det er en samlerhave med omkring 125 forskellige Virburnum, på dansk Kalkved eller i daglig tale snebollebusk, hvor der næsten hele året er en art, der blomstrer og sætter bær. Haven byder på mange andre buske og træer samt stauder, liljer og bunddække imellem. Der er omkring 700 forskellige buske og træer i alt. Heraf en hel del blåbær. Der er drivhuse og køkkenhave i højbede.

Der er plantesalg, hvor planterne er lavet af stiklinger fra haven. Ca. 1000 potter. 

Ejendommen er et gammelt husmandssted, som er flot renoveret både ude og inde. Der er mange siddepladser/hyggekroge, så tag selv kaffe med. I tilfælde af regn er det muligt at sidde indendøre. 

Vi kører i egne biler til Virburnumhaven med ankomst kl. 19.

 


Find arrangement