Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Vejle´s regnvandsbassiner og beplantning af samme

Ved regnvandsbassinerne vil der komme vild natur. Lad os inspireres sammen og se på visionerne om mere biodiversitet.

Vi vil høre, hvordan det går med Vejle Kommunes store regnvandsbassiner: "Vi vil skabe mere vild natur ved regnvandsbassinerne". Vi udvælger 10 eksisterende regnvandsbassiner i byområderne, hvor græs blomster og urter får lov at vokse vildt. Vi begrænser græsklipningen. Normalt klipper vi græsset to gange om året, men ved de 10 udvalgte regnvandsbassiner undlader vi klipningen om foråret, så naturen får frit spil.

Alle vore nye regnvandsbassiner anlægges på en ny måde fra foråret 2021. Vi vil sørge for at opfylde visionen om øget biodiversitet. Skråningerne anlægges med vilde  planter og med mager jord, frem for muldjord, hvor de vilde blomster og planter bedre kan få fodfæste.

Mødested og andre praktiske forhold vil komme på hjemmesiden og i nyhedsbrevene.


Find arrangement