Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Alle’gaardens Have

Stor landbohave, i romantisk stil, med små og større ting til pynt som er lavet selv eller fundet i genbrug.

 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Åben have
  Læs mere
 • Deltager i havefestival 2024
  Læs mere

Haven ligger ned af en lang alle’ derfra kommer navnet på gården og haven. I haven er der mange små kroge og siddepladser. Og et dejligt orangeri. Man må gerne ta kaffekurven med, men man kan også bestille kaffe og kage til 35kr pr. Man på forhånd inden i kommer. Vi har også et havehus. Haven består af ca. 900 dahlia, mange løvefod og Geranium . Vi har et stort fugleliv i haven. Større forsamlinger er meget velkommen, og der er gode parkeringsforhold til ca 25 biler. Vi sætter 3 pavelioner op om sommeren, så man kan sidde i skyggen og drikke sin kaffe. Jeg glæder mig til at se jer i den nye havesæson.
Haven er 10000 m2. Nyt i år er stor urtehave.
Der vil være salg af overskuds planter fra haven. Jeg vil så vidt som muligt være tilstede i haven i åbningstiden. Lørdag d.17.aug.er jeg ikke at træffe det meste af dagen, da vores yngste søn skal giftes. Men haven er åben og alle er velkomne.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Obs: Flere åbningstider kan blive tilføjet løbende

 

Find haven

Hygildvej 1 Ejstrupholm 7361 - | Åben i Google Maps