Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Fru Holmberg have

Stor have med mange rum og hyggekroge

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Åben have
  Læs mere
 • Deltager i havefestival 2024
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Vores grund er 13.000 m2 - de 1.800 m2 er fra vores oprindelige have. Siden har vi købt naboen hus og grund og arbejder nu på at sammenflette de to haver på bedste vis, fra trimmet, til naturlig, til vild natur. Det er et projekt der kommer til at tage flere år. Vores have indeholder drivhus, køkkenhave, hyggekroge, skov, prydbede, frugttræer og en masse detaljer i cortensstål.
I 2024 er der planer med en skurvogn, en ny bålplads, ny hønsegård, og et daglijle bed der skal lægges helt om, og skulle vi kede os så vil vi gerne have et prærie bed som overgang fra pryd til vild natur.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Obs: Flere åbningstider kan blive tilføjet løbende

 

Find haven

Møllevej 84 Otterup 5450 - | Åben i Google Maps