Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolen 2024 Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Fru Slotts kolonihave

Kolonihave på 250 m2 + lidt bagstykke. Køkkenhave, skærehave, drivhus, staudebede og genbrug med masser af hygge

  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Åben have
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

I løbet af tre sæsoner har haven forandret sig fra græsørken til frodig kolonihave. Her er køkken- og skærehave i højbede, hindbærrækker, jordbærbed og asparges. Desuden staude- og krydderurtebed med plads til de selvsåede, hvilket giver et lidt vildt udtryk . Der er siddepladser både i sol og helt for sig selv bag huset.
Kreative projekter til nytte og nydelse får også plads i haven.
Der er kompost og kvashegn, og alt haveaffald skal genbruges og blive indenfor havens rammer. Haven bliver dyrket så miljøvenligt som muligt. Tanken er også at haven skal drives, forandres og udvikles for få midler. Hellere bruge de gamle fliser end købe nye.
Se mere på Instagram @fruslottpaatredje og Facebook Fru Slott på tredje

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Korsevænget 20, Have nr. 5 Ringsted 4100 - | Åben i Google Maps