Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Dine medlemsfordele

Månedens fordele, tilbud og masser af ekstra haveglæde - til dig

Magasinet 𝐇𝐀𝐕𝐄𝐍 er ikke den eneste skønne medlemsfordel du får, som medlem i Haveselskabet. Hver måned får du nye tilbud og fordele, som kommer dig og dit haveliv til gode. Det kan være rabatkoder, medlemstilbud og den nyeste haveviden. Alt du skal vide, er samlet her i dit medlemsunivers - så du altid kan blive opdateret på, hvad dit medlemskab giver af fordele.

Som medlem af Haveselskabet får du adgang til Haveselskabets Rådgivning

Rådgivningen står klar med sparring og svar på dine haverelaterede spørgsmål. Du kan indsende billeder af dine planter, hvis de er syge. Du kan få gode råd til plantevalg og indretning af haven - og du kan få råd og vejledning til praktiske gøremål i haven, f.eks. vedrørende beskæring, gødning, vanding og meget mere. 

Haveselskabets Louise Møller er vært på Havemagasinet, der tager på besøg i forskellige interessante haver rundt i Danmark. Se programmerne uagtet, hvilken TV pakke du har. Som medlem af Haveselskabet har du adgang til at se Havemagasinet - når det passer dig.

En have dyrkes ofte fysisk, men her på hjemmesiden får du også mulighed for at dykke ned i digitale haveoplevelser, blandt andet i form af podcasts, videoer og webinarer - alt sammen til inspiration og med fokus på livet i haven. 

Der er havegrupper i hele landet, som du kan være med i, når du er medlem. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med, blot lysten til at dele haveglæden.

 

Ønsker du at være med i en Havegruppe, skal du sende en mail til Karina Blixenfelt fra Sekretariatet, med følgende informationer:

* Navn, adresse og e-mail

* Medlemsnummer - hvis ikke du har det, kan vi hjælpe dig med at finde det

* Din alder - vi prøver, hvis det er muligt at sammensætte grupperne bredt, da det giver den bedste mulighed for gensidig læring og inspiration

* Evt. den køreafstand, du maksimalt vil køre for at deltage

* Evt. særlige interesser indenfor havedyrkningen 

Lokalt i hele landet, afholder Haveselskabets kommunebaserede afdelinger spændende arrangementer. Der bliver afholdt foredrag, workshops, dagsture, åbne haver, haverejser og meget mere. Som medlem kan du deltage til medlemspris, - og du kan deltage I alle arrangementer, uagtet afdeling. 

Scandinavian Gardening - få 15% i rabat

Står du og mangler et funktionelt, brugervenligt og holdbart haveredskab? Så se her, hvor du som medlem i Haveselskabet får 15% i rabat hos Scandinavian Gardening. Brug koden "Loyalgarden15" - rabatkoden gælder frem til d. 31. maj. Scandinavian Gardening

Jespers Planteskole - få 25% i rabat

Hos Jespers Planteskole får du i maj måned 25% på alle potteroser (ikke barrods), med tilbuddet kan du max købe 4 stk. af hver sort - så der er rig mulighed for, at købe skønne roser til haven. Brug koden "Roser25" - rabatkoden gælder frem til d. 31. maj. Jespers Planteskole

Magasinet 𝐇𝐀𝐕𝐄𝐍 i maj - Tid til udeliv

En af de skønne medlemsfordele, som du kan nyde godt af er, at læse Magasinet 𝐇𝐀𝐕𝐄𝐍 online. Her er du sikret et læsevenligt format og så kan du altid have 𝐇𝐀𝐕𝐄𝐍 ved hånden. 

Som en ekstra fordel, kan du læse hele 3 år tilbage i "gamle" 𝐇𝐀𝐕𝐄𝐍 magasiner. Magasinerne bliver nærmest aldrig forældede, for gøremål i maj i 2021, er lige så relevante i 2024, planteportrætter bliver ved med at give ny viden og reportager fra smukke, skæve og spændende haver - vil altid give stof til inspiration til din egen have. 

Brug søgefunktionen og find frem til alt stof om et emne 3 år tilbage i 𝐇𝐀𝐕𝐄𝐍. Vil du se en lille video om, hvordan du bruger søgefunktionen, så se med her: 

 

Charlotte Garby, Direktør i Haveselskabet skriver følgende om 𝐇𝐀𝐕𝐄𝐍s tema i maj: 

I Haveselskabet drejer rigtig meget sig om planter, plantesammensætninger, nye sorter, dyrkningsvejledninger, indretning og lignende. 

Men der er jo også den anden dimension, som ganske enkelt er udelivet – at være havebruger. Hvad laver vi i vores haver, når vi ikke lige har lugejernet inden for rækkevidde, beskidte fingre og jord på knæene – når vi bare nyder uderummet? Det ser vi på i dette nummer.

Læs HAVEN online

 

Oplev haven digitalt

For de fleste er haven en sanselig og fysisk oplevelse, som skal opleves med hænder, næse og øjne. Dog kan inspiration til haven også opnåes via det digitale element, som giver mulighed for at komme vidt omkring og opleve haver og møde interessante havepersoner, som ikke er i dit nærmiljø. 

Haveselskabet afholder løbende webinarer, som du kan deltage i gratis. De to sidste webinarer omhandlede skærehave og køkkenhave, hvor vi havde besøg af to af vores eksperter på områderne. 

Lige nu er der ikke et nyt webinar planlagt, men du vil altid kunne se planlagte webinarer her, når de er aktuelle. 

Imens du venter på næste webinar, kan du blive klogere på 6 skønne planter i maj, med fagredaktør i Haveselskabet Louise Møller.