Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Vi har brug for dig

Haveselskabets formand opfordrer medlemmerne til at deltage aktivt

Gør Haveselskabet endnu bedre, og sæt dit præg på fremtiden

– vi har brug for dig
 

Skrevet af: Haveselskabets formand, Bente Siiger Lustü

Er du vild med haver og har tid og lyst at planlægge og arrangere, så er en bestyrelsespost i Haveselskabet helt sikkert noget for dig.

De lokale bestyrelser planlægger og afholder en alsidig vifte af arrangementer; plantebyttemarkeder, åbne haver, temaaftener, workshops, udflugter og rejser og meget andet. Kun fantasien sætter grænser for, hvad en bestyrelse kan stable på benene af spændende aktiviteter.

Vi kan tilbyde dig

At blive del af en stor gruppe af frivillige i Haveselskabet, hvor der er gode muligheder for, at du kan skabe dig et rigt havenetværk.

At få indflydelse på fremtidens aktiviteter og evt. få lejlighed til at bruge nye sider af dig selv.

At du kan prøve at have forskellige kasketter på.

At det med garanti ikke bliver kedeligt!

Vi forventer af dig

At du i en 2-årsperiode åbent og positivt vil gå ind i arbejdet omkring arrangementerne.

At du har tid og overskud til at indgå i et fællesskab med andre haveinteresserede i dit lokalområde.

At du derudover enten har it-kundskaber på brugerniveau, kan bruge sociale medier, skrive en pressemeddelelse eller er ferm til at koordinere aktiviteter, bage kage, tale med alle om havelivet og skabe en god stemning.

Hvordan stiller du op?

Du skal blot møde op på generalforsamlingen i dit lokalområde og meddele ordstyreren, at du stiller dig til rådighed. Kontakt gerne den siddende bestyrelse inden og lad dem vide, at du måske er interesseret. Gå ind på www.haveselskabet.dk, hvor du finder alle arrangementer og nemt kan søge efter generalforsamling i netop din kreds eller afdeling.

Det lyder måske lidt formelt, men lad dig ikke skræmme, for det er mest af alt en oplagt mulighed for at møde andre og dele haveglæden.

Ønsker du ikke at stille op i bestyrelsen, men har lyst til at hjælpe til med udvalgte arrangementer, er du også meget velkommen til at kontakte den lokale bestyrelse.