Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Nyhedsbrev marts 2022

Nyhedsbrev marts 2022 om vore kommende arrangementer

Kom med i Flisehaven og Grejsdalens Planteskole Tirsdag den 5. april 2022 kl 19:00

Se de mange nye muligheder i moderne belægninger. Flisehaven er en del af Grejsdalens Planteskole og vores aften fortsætter i planteskolen generelt men med fokus på forårets blomstrende buske. Tag godt imod dette friske arrangement i Vejle Havekreds. Vi ser frem til en god aften og sørger naturligvis for kaffe/the og kage. Tag gerne en god haveven med og mød op.

Tilmelding også mulig på tlf 91179192, Søren  Se indbydelse og tilmelding på vores hjemmeside:

Forårsbesøget Vinbjerget m.v. Tirsbæk Gods Vi har fået en flot aftale med godsejer Hans Henrik Algreen[1]Ussing og for vinproduktionen Arne Poulstrup. Vi skal høre om den renoverede Renæssance-have, om Vinbjerget, vinmarkerne og smage på vinen.

 Vi udbyder 2 rundvisninger hhv den 10. maj kl 10:00 og den 19. maj kl 16:00. Indbydelse kommer på hjemmesiden.

100 års jubilæum i Vejle Havekreds:

Vejlekredsen vil vi gerne fejre vores 100 års jubilæum med f.eks. en havevandring og grill. Nogen forslag til sted og form? Mail eller tlf modtages, tak. Redaktør, formand Søren P Villadsen vejle.haveselskab@gmail.com , mobil 9117 9192 link til hjemmeside: https://haveselskabet.dk/vejle

Vi skal tilbyde at I kan blive fri for disse Nyhedsbreve; send bare et ”Nej tak til Nyhedsbreve” på mail til redaktøren. Denne mail er udsendt til de mail adresser, vi i kredsen får fra Haveselskabet på jer medlemmer i Vejle og omegn + vore samarbejdspartnere.

 Bestyrelsesmedlem Linda Pedersen:

 Mit navn er Linda Pedersen og jeg bor sam[1]men med min mand på Nørremarken i Vejle. Jeg fik et medlemskab til Haveselskabet i julegave i 2011. Jeg startede som suppleant i bestyrelsen og kom senere ind som bestyrelsesmedlem. Nu er jeg kasserer og sætter vore arrangementer i Vejlekredsen på hjemmesiden i Haveselskabet.dk. Jeg bor i et parcelhus med en have på ca 2000 m2.

 Oprindelig var området en havekoloni ”Højskolehaven”, som blev grundlagt i 1948. Området blev udstykket og byggemodnet i 1973. Vi købte vore parceller og startede med en bar grund, der havde været brugt som opvarmningsbane til Vejle Rideskole. Vi startede med at plante ca 120 træer for at skabe læ. Min have fremstår efter knap 50 år nærmest som en skovhave mod vest og i resten af haven er der tilplantet med stauder og buske, samt en lille urtehave med bærbuske, rabarber og asparges m.m. Da vi bor tæt ved skoven og da hegnet ikke er tæt, har vi et rigt dyreliv i haven. Haven er tilplantet, så der skal være blomster et eller andet sted hele året rundt og blomster, som rådyrene ikke spiser.

 I bestyrelsen arbejder vi på at lave arrangementer, som kan vække interesse hos vore medlemmer. Vi modtager gerne ønsker fra medlemmerne. Mail: dissingdueholm@gmail.com