Gå til hovedindhold
Vifte med magasinet Haven
Artikel - For medlemmer

Danmarks bedste havemagasin

Er du glad for din have? Meld dig ind i Haveselskabet og få magasinet HAVEN - kan ikke købes i løssalg i butikkerne.
fre. 19. jun. kl 12:10

HAVEN er Danmarks største havemagasin, og det henvender sig til alle haveinteresserede. Magasinet bliver til i tæt samarbejde med de bedste haveskribenter og fagfolk.

Gennem Haveselskabets magasin HAVEN får du masser af inspiration, viden og nyttige tips. Du får reportager fra dejlige haver, artikler om planter og deres brug, nye tendenser og ideer og gode råd til månedens aktuelle opgaver i haven plus meget, meget mere.

Det siger vores medlemmer om HAVEN:

Camilla fra Jylland:

"HAVEN er fyldt med masser af flotte billeder. Jeg kan godt lide, at artiklerne altid er meget gennemarbejdede og detaljerede. De er relevante for både nybegyndere og øvede. Bladet kommer omkring alle emner inden for havearbejde - både det spiselige, det der pynter, anlæggelse og vedligeholdelse. Jeg er i hvert fald meget glad for mine blade - de kan også sagtens læses igen."

Magasin og kaffe står klar

Mette fra Fyn: 

"Jeg har lige modtaget HAVEN i postkassen i dag, og pludselig blev min dag bare 10 gange bedre. Jeg elsker at studere indholdet med en god kop kaffe i hånden. Er der gode tilbud i webshoppen? Hvad er temaet denne gang? Som havenovice lærer jeg en masse, og så er det jo skønt at holde haveglæden ved lige, mens vi venter på alt det, der er på vej derude - jeg elsker HAVEN."

Dorothy fra Sjælland:

"Det vil være nemmere at besvare spørgsmålet: Hvad kan du ikke lide ved magasinet Haven? Ingenting vil være mit svar.”

Maj-Britt fra Tønder:

"Et godt gennemarbejdet havemagasin for både nybegyndere og haveentusiaster. Haveskole inden for specielle emner, bl.a podning og køkkenhaven. I medlemskabet er der også faglig rådgivning og billig havearkitekt. Kan kun anbefales.”

Merete fra Sønderjylland: 

”Hvad er der at skrive? Måske det eneste tidspunkt, hvor jeg ikke er kontaktbar i et par timer, når der kommer blad i postkassen! Familien ved det, de sukker og giver hinanden der det blik... Hvad bruger jeg bladet til som haveejer? Opslagsværk, inspiration, ny viden, glemt viden. Her smides ikke nogen blade ud. De bliver kigget i jævnligt, især i vinterhalvåret, hvor der er mere tid til det.”

Hvornår får du Haven i 2017:

Vær opmærksom på, at vi fremover omdeler Haven på en ny måde. I det meste af Danmark bliver det FK Distribution, der omdeler magasinet. Det betyder, at du fremover skal finde magasinet i samme bunke som reklamerne - hvis du altså ikke har “Nej tak” til reklamer på din postkasse.

Omdeling af Haven i 2017 er som følger:

  • Haven 1/2 : 17. januar.
  • Haven 3: 3. marts.
  • Haven 4: 31. marts.
  • Haven 5: 28. april.
  • Haven 6: 2. juni.
  • Haven 7: 30. juni.
  • Haven 8: 28. juli.
  • Haven 9: 1. september.
  • Haven 10: 6. oktober.
  • Haven 11/12: 17. november.

Smagsprøve på Haven

Se en smagsprøve på magasinet "Haven" her

Smagsprøve på magasinet HAVEN

 

Bliv medlem af Haveselskabet

Få 5 numre af HAVEN, gratis rådgivning, aktuelle medlemstilbud og mange andre medlemsfordele for kun 325 kr.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet