Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Regnvand

Kraftige skybrud, og de store vandmængder der følger med, har vist sig som en kæmpe udfordring vi som samfund står overfor.

Danmark er et frodigt land. Der er vand overalt og uanset hvor i landet du bor, så har du kun få kilometer til sø, fjord eller hav. På de gamle generalstabskort kan du tage på en landskabsrejse langt tilbage i tiden. Der hvor du og dine naboer bor, vil du sandsynligvis finde et fint net af åer, og vandløb der forbinder våde områder som marskland, engdrag og mose. Vi har de seneste 50 år bygget villabyer med hus og have til brug, nytte og pryd og det har 1,4 millioner haveejere daglig fornøjelse af. Mosen er drænet, vandløbet og grøften er lagt i rør og regnvandet ledes væk i kloak. Men når klimaet ændrer sig med voldsomme skybrud, er der ikke længere plads i rør og kloakker, og så får vi oversvømmelser på vejene og ikke mindst i husene.

Vi kommer som borgere og som samfund til at bruge rigtig mange penge på at håndtere regnvand. Vi har i Danmark 55.000 kilometer kloak, så regningen for klimatilpasningen bliver ikke kun sendt til de skybruds ramte - den bliver sendt til os alle. Skal de mange penge virkelig bare hældes i nye kloakker sammen med regnvandet? Hvor andre kun taler om regnvand som et problem, der skal i kloakken, finder Haveselskabets projekt ’ditRegnvand’ løsninger, som både leder vandet fra kraftige skybrud væk og beholder hverdagsregn som en ressource.

Danmark er et frodigt land, fordi vi har meget vand. Regn er kun en plage, når vandet ender de forkerte steder. Skybrud viser blot den ene side af klimaforandringerne. Den anden side er længere perioder med kraftigere tørke. Det udfordrer både frodigheden i haven og dyr og planter på den anden side af hækken. Derfor skal den halve million liter vand som årligt falder på en almindelig parcelhusgrund ikke bare i kloakken. Det er ikke spildevand, men en uvurderlig ressource. Med omtanke kan vi lede vandet fra skybrud hen hvor det ikke gør skade, mens hverdagsregn sagtens kan opsamles og nedsives, der hvor den falder, i din have til gavn og frodig haveglæde.